Hot gullasch-suppe – slow cooking i ecokube

En suppe der varmer helt ud i tæerne på en kold dag.

4 personer

Tilberedningstid: ca. 30 min. + 3 timer i ecokuben

Ingredienser:
100 g. bacon
2 løg
1 fed hvidløg
400 g. oksekød i tern
500 g. kartofler
2 gulerødder
400 g. hakkede tomater
140 g. tomatpuré
1 spsk. paprika
1 tsk. cayennepeber
1 1/4 l vand eller oksebouillon
1-2 spsk. olie til stegning
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær bacon, oksekød, kartofler og gulerødder i tern
Pil løget og skær det i tern
Pres eller hak hvidløg fint
Hak tomaterne groft
Svits bacon i gryden og skru ned for varmen, tilsæt derefter løg og hvidløg og sauter ved middel varme
Tilsæt oksekød og paprika og sauter det kort tid
Tilsæt resten af ingredienserne: kartofler, gulerødder, hakkede tomater, tomatpuré, cayennepeber og vand eller bouillon
Bring det i kog og lad det simre under låg i ca. 15 minutter
Placer derefter gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til. Lad det stå i ca. 3 timer i ecokuben og du har en dejlig suppe klar til servering

Tip:
Suppen kan toppes op med en skefuld cremefraiche og purløg på toppen ved servering.
Hvis du vil have suppen stærkere så kan du tilsætte lidt mere cayennepeber eller finthakket chili.

Velbekomme