Sådan bruges ecokuben - en moderne høkasse
ecokuben har flere funktioner i køkkenet og i madlavningen. På denne side vil vi gøre dig klogere på, hvordan du kan gøre brug af din ecokube derhjemme, samt giver vejledning til den bedste tilberedningstid på forskellige retter og fødevarer.
Høkassekogning - Nem og velsmagende aftensmad - der færdigtilbereder sig selv
Lav velsmagende og nemme gryderetter, grød eller suppe i ecokuben. Med ecokuben er der ingen chance for at det koger over eller brænder på.
Generelt gælder følgende fremgangsmåde:
- Brun dine ingredienser i gryden og tilsæt væske
- Kog retten under låg i 2-5 min
- Sæt straks gryden med den kogende ret i ecokuben. Du kan vælge at varme poserne med plantefrø fra ecokuben i mikroovnen, for at give endnu mere varme.
- Lad retten stå i ecokuben, imens du har tid til andre ting. Bemærk: det er vigtigt at der er låg på gryden eller skålen, for at holde på varmen. Det er bedst hvis gryden er mindst 3/4 fyldt.
- Efter den givne tilberedningstid er retten klar til servering – velbekomme.
Husk dog, at hvis temperaturen i retten kommer under 65 grader, er det en god ide, at retten koges op igen inden servering.
Ecokuben tillader fleksible spisetider til den travle familie. ecokuben kan sagtens stå nogle timer og passe sig selv. Kartofler og andre grøntsager koger ikke ud, fordi ecokuben giver en skånsom tilberedning. Derimod bliver retten mere velsmagende, jo længere tid den får lov til at stå i ecokuben.
Tilberedningstider opskrifter