Høkassekogning tilberedningstid og vejledning

Hvordan virker ecokuben – den moderne høkasse?

Det er nemt at færdigtilberede mad i ecokuben. Man skal blot varme maden op på komfuret
og efter få minutter kan man sætte gryden ned i ecokuben.

Generelt gælder følgende fremgangsmåde:
1. Brun dine ingredienser i gryden og tilsæt væske
2. Kog retten på blusset under låg i 2-5 min – Her er det vigtigt at retten er gennemvarm og er i kog den givne tid. 
3. Sæt gryden med den kogende ret i ecokuben
4. Lad det stå og hygge sig (se nedenstående tilberedningstider), imens du har tid til at lave andre ting.

Vejledende tilberedningstider i ecokube (Høkasse)

Tilberedningstiden varierer alt efter grydestørrelsen, væskemængde og størrelse på kød eller
grøntsager.
Vi anbefaler, at du bruger de vejledende tilberedningstider i starten, og ellers prøver dig frem.

Retten må gerne stå længere tid i ecokuben – grøntsager koger ikke ud, og du får blot mere smag i retten.

HUSK: Hvis temperaturen i maden kommer under 65 grader, anbefaler vi at
koge retten op igen inden servering.

Vejledende tilberedningstider

Koges på blus

Placeres i ecokuben

Kartofler 2-5 minutter 30-60 minutter
Gryderetter med kylling i tern og grøntsager 5 minutter 1½ time
Gryderetter med svinekød i tern og grøntsager 5 minutter 2 timer
Gryderetter med hakket kød og grøntsager 5 minutter 1½ time
Risengrød 2-5 minutter 1½ -2 timer
Ris 2 minutter 40-50 minutter
799,00 kr. inkl. moms
Ny