Firmagaver skabt med omtanke

Fleksible gaveløsninger – pakket og leveret lige til døren. 

Vi har kombineret nogle gavepakker som man kan vælge ud fra. Vi leverer også kundetilpassede gavepakker. Vælg imellem  Hørprodukter fra hele vores sortiment – her og kombiner efter ønske –  kontakt os på tlf. 30114423 eller mail mh@ecoinvent.dk og lad os få en snak om hvad I kunne tænke jer at give til jeres medarbejdere eller forretningsforbindelser. Ved bestilling af større mængder finder vi selvfølgelig den helt rigtige pris til jer.

Alle gaver leveres som standard i en FSC certificeret gaveæske.

Herunder eksempler på gavepakker:

Eksklusiv vinkøler fra ecoinvent og økologiske italienske bobler       

 

Læs mere
Hørforklæder på giner i forskellige farver: gul, grå og natur. 100% hør fra ecoinvent

Hørforklæde. Passer til både herrer og damer

 

Se på webshop

To lækre og holdbare hørviskestykker. Vælg imellem flere skønne farver, og evt. med broderet firmanavn.

Se på webshop

Et godt sæt med 2 holdbare viskestykker og et design-forklæde fra ecoinvent

 

Læs mere

Hørbordløber med 2 stk. matchende servietter. Vælg imellem flere farver.

 

Se på webshop

Æggehætter 2 stk. i uld/hør med 2 stk. matchende hørservietter. Valgfri farve 

 

Se på webshop

Fire stribede luksus viskestykker evt. broderet med firmanavn

 

Læs mere

Tehætte Ocean fra ecoinvent,

 

Læs mere

Vi tilbyder også brodering af jeres logo på vores produkter.

Bestilling af firmagaver

Send din forespørgsel til Maibritt på mail mh@ecoinvent.dk eller kontakt os på telefon +45 30114423 så laver vi et tilbud til dig.

 

Hør viskestykker på bænk ecoinvent
Hør viskestykker på bænk ecoinvent

Gaveløsning 1 : Sæt med fire eksklusive Hør-viskestykker fra ecoinvent 

Viskestykkerne er lavet af ren hør i et tidløst og rustikt design, der pynter i ethvert køkken – lige fra det topmoderne designkøkken og til retrokøkkenet.

Produktet indeholder unikke detaljer med indvævet flotte striber på midten af viskestykket. Der er desuden mulighed for nem ophængning med både en skrå hjørnestrop og en strop i siden.

Viskestykkerne er i 100 % hør – det perfekte materiale til viskestykker, da hørren har en god sugeevne og er meget slidstærkt. – se mere om vores bæredygtige viskestykker her

Leveres i naturfarvet miljøcertificeret gaveæske

 

Gaveløsning 2: Vinkøler fra ecoinvent og italienske økologiske bobler

Eksklusiv vinkøler i et tidløst og rustikt design. Med denne miljøvenlige køler til vin eller champagne forbliver de ædle dråber kolde under hele middagen. Den er også perfekt at tage med på skovturen.

Vinkøleren er lavet af naturmaterialer. Den er syet i kraftig og europøisk hør og isoleret med fåreuld. Fåreulden absorbere den kondens, der måtte komme. Derved undgår du at få våde hænder og skjolder på bordet.

Læs mere om vinkøleren her

Italienske økologiske bobler

Den økologiske mousserende ”Pizzolato Spumante” fra området Veneto, Italien er frisk og frugtig og passer perfekt som aperitif, men også til skaldyr eller en lettere dessert. En rigtig lækker halvtør vin med en fantastisk smag og dufte af papaja og pære. Den er fyldig og med en let sødme der giver blidhed uden at kompromittere det friske i vinen, og gør den velegnet til alle anledninger.

Få gange i tilværelsen møder man bobler der giver én lyst til at åbne mousserende vin en søndag morgen!

Leveres i naturfarvet miljøcertificeret gaveæske

 

Gaveløsning 3: To holdbare Hørviskestykker og et design-forklæde fra ecoinvent

Viskestykkerne og forklædet er lavet af ren hør i et tidløst og rustikt design, der pynter i ethvert køkken – lige fra det topmoderne designkøkken og til retrokøkkenet. 

Kombiner selv farverne med matchende viskestykker.

Desuden er der mulighed for nem ophængning af viskestykket med både en skrå hjørnestrop og en strop i siden.

Forklædet er designet med to træknapper foran, hvor du kan have et viskestykke hængende – lige ved hånden til at tørre fingre i eller til at tørre af med. Forklædet er unisex og passer både kvinder og mænd. Det kan tilpasses den individuelle ved hjælp af den justerbare nakkestrop og det lange bindebånd. 

Viskestykkerne og forklædet er i 100 % hør. De er forvasket og dermed bløde og behagelige fra starten. Det perfekte holdbare materiale til køkkenet, da det er meget slidstærkt og har en god tørrerevne.  

Se mere om  forklæderne og viskestykkerne

Leveres i naturfarvet miljøcertificeret gaveæske

 

Gaveløsning 4: Tehætte fra ecoinvent. 

  • Hør og isoleret med fåreuld
  • Let at servere med
  • Tehætte med indbygget bordskåner 
  • Lækkert og enkelt design
  • Kan tilpasses høje og lave tekander
  • Findes i forskellige farver
  • Leveres i naturfarvet miljøcertificeret gaveæske

Se evt. mere på  webshoppen 

Bestilling af bæredygtige firmagaver

Send din forespørgsel til os på mail mh@ecoinvent.dk eller kontakt os på telefon +45 30114423

Alle forespørgsler er velkomne. Vi leverer alt fra 2 stk. til rigtig mange stk. Ved større bestillinger tilråder vi at bestille i god tid så vi kan nå at producere din ordre.

 

Produkter skabt med omtanke

ecoinvent er et nyt brand på det danske marked. Vi udvikler  kvalitetsprodukter til hjemmet med unikke detaljer og smarte løsninger på hverdagens små problemer. Vores vision er at vores produkter skal gøre en forskel i hverdagen, og samtidig skåne miljøet.  

Hos ecoinvent går vi meget op i at anvende naturmaterialer til produktion af vores produkter. Vi bruger materialer der er Oeko-Tex 100 certificerede eller økologiske, da vi gerne vil være sikre på, at der ikke er brugt nogen skadelige stoffer under bearbejdningen og produktionen af stoffet. Og at produktionen foregår på en måde, så det ikke skader natur og miljø. Alle vores produkter er produceret i Europa.

Back to basics – vi bruger fortrinsvis hør og uld, som er kendt helt fra gammel tid som meget slidstærke materialer, der holder, og ofte gik i arv imellem generationer. Dermed gør vi op med ”køb og smid væk-kulturen”. Hør dyrkes miljøvenligt i Europa uden kunstvanding og vi kan undgå lang og forurenende transport.

Vi samarbejder med lokale virksomheder omkring vores gavepakker. Vi kan bl.a. kombinere vores bæredygtige produkter med lækre vine fra Wineboutique.

Wineboutique

Siden 2007 har Flemming og Rikke drevet Wineboutique som består af en butik ved Hadsten og webshop. Med mottoet ”VI GØR VIN BEDRE” har de fokus på den gode oplevelse for alle kunder med personlig engagement og personlig service. Wineboutique har alt i vin og spiritus, også økologiske og bio vine, som begynder at vinde mere og mere frem i vinbranchen.
Med et stort udvalg af økologiske vine, og fokus på kundens behov, er Wineboutique en perfekt samarbejdspartner for ecoinvent.

Link til wineboutique.dk

Hvordan er reglerne?

I tvivl om reglerne vedr. firmajulegaver? – Se link til SKAT´s side her.