WE CARE about tomorrow

Med produktserien ”WE CARE about tomorrow” fra ecoinvent får du produkter skabt med omtanke i stilrent og minimalistisk design.

Produkterne i ”WE CARE about tomorrow”-serien er fremstillet i 100 % naturmaterialer af høj kvalitet. Vores vision er at skabe mere bæredygtige alternativer uden plastik til de produkter, du har i dit hjem, samtidig med at produkterne skal gøre en forskel for dig i din hverdag.

Derfor har vi hos ecoinvent fire grundlæggende værdier for fremstillingen af vores produkter:

100 % naturmaterialer

Vores produkter er produceret  af naturmaterialer Hør og uld. Vores Hørstof er certificeret med OEKO-TEX® Standard 100, og vi bruger ren fåreuld i vores isolerende produkter i stedet for polyester. Vi har en passion for Hør, fordi det er en naturfiber med et lavt klimaaftryk, og det kan dyrkes i Europa uden kunstvanding. Samtidig er Hør et meget slidstærkt materiale, og du kan derfor have glæde af dine produkter i mange år.

Høj kvalitet og tidløst design

Vores produkter er fremstillet i slidstærke materialer og i et tidløst design, netop fordi de er lavet til at holde i mange år. Dermed gør vi op med ”køb og smid væk”-kulturen.

Reduceret emballage

Vi har stort fokus på vores brug af emballage og især på, at vi ikke bruger plastik. Derfor er vores produkter ikke indpakket i plastik, når du modtager dem. Vi bruger kun et bånd eller et mærke lavet af genbrugspapir, og vi pakker dine produkter i en papirpose, når vi sender dem til dig.

Kort transport

Vores produkter og materialer er fremstillet i Europa for at undgå lang og forurenende transport.