WE CARE about tomorrow

Med WE CARE about tomorrow  serien fra ecoinvent får du produkter i et stilrent minimalistisk design med lavt klimaaftryk.

Produkter under serien WE CARE about tomorrow er fremstillet i 100% naturmaterialer i høj kvalitet. Vores vision er at skabe nogle bæredygtige alternativer til produkter i dit hjem, samtidig med at produkterne også skal gøre en forskel for dig og din hverdag. 

Hos ecoinvent har vi fire grundlæggende værdier for fremstillingen af vores produkter:

100% naturmaterialer
Vores produkter er produceret af naturmaterialer. Vores Hørstof er Oeko-Tex 100 certificeret og i vores uldprodukter bruger vi dansk uld. Vi har en passion for hør, da det er helt igennem en naturfiber med et lavt klimaaftryk. Det kan nemlig dyrkes miljøvenligt i Europa uden kunstvanding. Hør er desuden et meget slidstærkt materiale som holder i mange år.

Høj kvalitet og tidløst design
Produkterne er fremstillet i slidstærke materialer og lavet til at holde i mange år – dermed gør vi op med ”køb og smid væk” kulturen

Reduceret emballage
Vi har meget fokus på vores emballage og specielt at vi ikke bruger plastik. Produkterne fra ecoinvent er ikke pakket ind i plastik. Vi bruger kun et bånd eller en lille tag, der er lavet af genbrugspapir. Når vi sender produkterne fra vores webshop bruger vi en papirspose der kan genbruges. For det affald vi ikke skaber – er det bedste affald! 

Kort transport
Vores produkter og materialer er fremstillet i Europa for at undgå lang og forurenende transport.