Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Generelle oplysninger om virksomheden:

Ecoinvent /v Maibritt Hansen

Virksomhedsadresse:

Spørringvej 37

8530 Hjortshøj

CVR: 32992501

Kontakt oplysninger:

e-mail: mh@ecoinvent.dk

tlf: +45 30114423

 

Betaling

Alle priser i ecoinvents Webshop er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. 25% moms samt alle danske afgifter, told mv.

Der kan betales med følgende kort:

Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro i DKK,

Der pålægges ikke kortgebyr

Betalingen hæves først, når ordren er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter din bestilling.

Når du godkender din bestilling, bliver du automatisk omdirigeret til en SSL sikker Forbindelse hos Epay. Herfra foregår al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL .

Levering:

Levering sker kun indenfor Danmarks grænser og ikke til Færøerne eller Grønland.

Vi tilbyder levering med DAO og GLS til følgende priser:

DAO Pakkeshop – levering 2-4 dage:

Pris DKK 35,00

GLS Pakkeshop – levering 1-3 hverdage:

Pris DKK 40,00

GLS – Omdeling til privat – levering 1-3 hverdage:

Pris DKK 65,00

GLS – Omdeling til erhverv – levering 1-3 hverdage:

Pris DKK 49,00

Gratis levering til DAO eller GLS Pakkeshop ved køb over 499

Gratis afhentning: Du kan mod forudgående aftale selv afhente dine varer gratis på firmaadressen Spørringvej 37, 8530 Hjortshøj. Dette kræver at du skriver dato og tidspunkt i feltet “bemærkninger til ordren” for hvornår du ønsker at afhente dine varer. Afvent mail med bekræftelse på afhentning.

Der afsendes varer på alle hverdage. Bestillinger modtaget inden kl. 16.00 på hverdage sendes samme dag. Forventet leveringstid 1-4 hverdage, medmindre andet er angivet f.eks. ved restordre er der længere leveringstid.

ecoinvent kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO eller GLS eller for forhold, der er udenfor ecoinvent´s indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

 

Fortrydelsesret og tilbagelevering

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af varer i Ecoinvent´s Webshop. Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeles Ecoinvent skriftligt indenfor 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen, og varerne skal tilbageleveres til Ecoinvent senest 14 dage efter, meddelelse om fortrydelse er afgivet. Fortrydelsesretten kan således ikke udnyttes ved blot at afvise modtagelse af varen.

Meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved indenfor 14 dage sende en meddelelse til vores adresse eller vores e-mail adresse:

Ecoinvent

Spørringvej 37, Mejlby

8530 Hjortshøj

Email: mh@ecoinvent.dk

 

Meddelelsen skal være en erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at vedlægge/vedhæfte vores returformular i udfyldt stand, men det er ikke et krav. Du skal dog altid vedlægge/vedhæfte en kopi af din faktura.

Varerne kan enten returneres sammen med meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten eller særskilt senest 14 dage senere.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer, hvis du sender varerne til os. 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragtudbydere.                                                     Vi tilbyder at du kan sende varen retur igennem vores returportal – se hvordan her.

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse, hurtigst muligt og senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret.

Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Reklamationsret

Når du handler i Ecoinvents Webshop, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler, hvis en købt vare lider af en mangel.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke eksempelvis er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Alle reklamationer skal fotodokumenteres med vellignende foto, som medsendes henvendelsen til vores kundeservice på mh@ecoinvent.dk sammen med kvittering eller faktura. Vi kan ikke tage stilling til en reklamation uden billeder af fejlen.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du indsende det til os på vores adresse:

Ecoinvent

Spørringvej 37, Mejlby

8530 Hjortshøj

Email: mh@ecoinvent.dk

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ecoinvent modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Hvis du vil klage over en vare købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Toldboden 2

8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klagen indgives via http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse: mh@ecoinvent.dk.

 

Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte Ecoinvent.dk eller bestille varer i Ecoinvents Webshop accepterer du, at Ecoinvent registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Ecoinvent respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på Ecoinvent.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Ecoinvent registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte Ecoinvent.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Ecoinvent.dk benytter cookies, se nedenfor, men benyttelsen af ecoinvent.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Ecoinvent har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Ecoinvent registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • foretager et varekøb i Ecoinvents Webshop
  • tilmelder dig et nyhedsbrev
  • deltager i en konkurrence
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via Ecoinvent.dk eller på anden måde.

 

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Ecoinvent behandler personoplysningerne, herunder at Ecoinvent:

  • registrerer de personoplysninger, du afgiver
  • registrerer oplysninger om de køb, du foretager på Ecoinvent.dk

Ecoinvent sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Dine personoplysninger kan dog blive overladt til vores samarbejdspartnere, som i så fald behandler dine personoplysninger på vores vegne og efter vores konkrete og formålsbegrænsede instruks (en såkaldt databehandler).

Ecoinvent opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

 

Du har til enhver tid ret til at

  • få oplyst, hvilke personoplysninger, Ecoinvent har registreret om dig
  • få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
  • få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
  • bede om at få slettet alle personoplysninger.

 

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Ecoinvent tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

 

Den dataansvarlige er

Ecoinvent /v Maibritt Hansen

Spørringvej 37

8530 Hjortshøj

CVR: 32992501

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til ecoinvent på mh@ecoinvent.dk.

Klage over Ecoinvent´s behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

 

Cookies

Ecoinvent.dk anvender cookies.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.

Cookies bruges til at indsamle oplysninger som f.eks dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider du klikker på.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google analytics,  google maps, facebook

Hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies er her en vejledning:

Sådan sletter du cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering/