vi syr dine duge og sengetøj på specialmål

Mangler du en Hørdug til dit bord eller Hørsengetøj til dit pude- og dynebetræk, som har helt særlige dimensioner? Det vil vi med glæde efterkomme, og derfor syr vi specialmål på bestilling til lige præcis dig.

Vi tilbyder derfor:

Lange og brede duge

Hvis vi ikke har Hørduge, der passer præcis til målene på dit bord så kan vi sy dem for dig! Vi har nemlig tekstilruller liggende og kan derfor sy duge præcis efter dit behov. Hvis du ønsker en Hørdug, der er bredere end 147 cm, som er standard, kan vi også klare det. Vi tilpasser nemlig to baner Hørtekstil, og syr dem diskret sammen på midten for dig.

Runde og ovale duge

Vi kan også klare det, hvis du mangler en Hørdug til dit ovale eller runde bord. Hvis dit bord er bredere end 147 cm, som er standard, syr vi nemt to baner Hørtekstil diskret sammen på midten.

Du kan bestille duge på specialmål her.

Specialsyet sengetøj

Hvis din hovedpude eller dyne har en speciel længde eller bredde, så syr vi også gerne Hørsengetøj, der passer til netop dig.


Hvis du ønsker Hørsengetøj eller har spørgsmål omkring syning af Hørduge, så skriv en mail til os på mh@ecoinvent.dk – så finder vi ud af det.

Leveringstid på specialmål er 3-5 arbejdsdage + forsendelse.

Sådan ser den diskrete syning ud på tæt hold:

1.199,00 kr. inkl. moms
949,00 kr.1.249,00 kr. inkl. moms