Om os – bag om ecoinvent

Dansk brand – bæredygtige produkter til din husholdning

Vi er et dansk brand fra 2018, og vi udvikler kvalitetsprodukter med dig i tankerne! Derfor har vores produkter unikke detaljer og smarte løsninger på hverdagens små problemer. Vi lægger vægt på, at vores produkter gør en forskel for dig i din hverdag, og samtidig skåner miljøet på både den korte og lange bane.

Hvorfor skal du købe hos os?

Hos ecoinvent er du sikret kvalitetsprodukter, der er designet med både dig og klimaet i tankerne. Produkterne er fremstillet ud fra en bæredygtig tankegang og designet til at holde længe. Vores produkter er af Hør, som kan dyrkes i Europa, og så er det slidstærkt og kendt for at holde i mange år. Vores høkasse er også designet for, at du kan spare tid og strøm i din hverdag. Mad i høkasse er nemlig super nemt og giver dig tid til andet end at stå ved et tændt komfur.

Kvalitet over kvantitet

Hos ecoinvent finder du ikke hundredvis af produkter, fordi vores produkter er unikke og bliver fremstillet i mindre serier af leverandører i Europa. Dermed sikrer vi en høj kvalitet, og at vi ikke overproducerer.

Vi bruger naturens materialer

Vi er i ecoinvent af den filosofi, at vi alle kan gøre en forskel for miljøet. Derfor er alle produkter fra ecoinvent produceret i naturmaterialer med respekt for både natur, miljø og dig! Vi bruger materialer, der er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret, fordi vi vil være sikre på, at der ikke er brugt nogen skadelige stoffer under produktion eller bearbejdning af stoffet. Og vi vil også gerne sikre, at produktionen foregår på en forsvarlig måde, så det ikke skader natur og miljø.

Vælger du et produkt fra os her hos ecoinvent gør du derfor en forskel – både for dig selv og din dagligdag og for miljøet og vores allesammens klode.

Inspireret af gammel tid

Vi går back to basics hos ecoinvent, og bruger fortrinsvis Hør og uld i vores produkter. Det er materialer, der er kendt fra gammel tid som meget slidstærke materialer, der holder længe og som dengang ofte gik i arv fra generation til generation.

Hør dyrkes miljøvenligt i Europa uden kunstvanding, og vores produktion foregår også i Europa. Dermed kan vi undgå lang og forurenende transport.

Vi udvikler løbende nye produkter i takt med efterspørgslen.

hvem står bag ecoinvent?

Maibritt Hansen ecoinvent

Maibritt Hansen
ecoinvent

Mit navn er Maibritt Hansen, og det er mig der står bag ecoinvent. Jeg har altid haft en drøm om at kunne gøre en forskel, og har aldrig været i tvivl om, at ”mit projekt” skulle være bæredygtigt. I 2017 var jeg klar – jeg sagde mit job op, og startede ecoinvent.

Jeg har vidst fra starten af, at jeg gerne ville udfordre min sans for det kreative, samtidig med, at jeg brænder for at gøre en forskel og skabe noget, der giver mening. Jeg holder meget af naturen, og går op i, at vi skal passe på vores klode, så vores efterkommere i mange generationer fremover også kan få glæde af den.

Det første produkt ecokuben

Ideen bag ecokuben, startede med, at vi gentagne gange fik kold mad. Det skete især når vi sad ude og spiste om sommeren, eller når der var mange gæster til spisning. Maden blev kold før alle havde fået, eller også blev jeg stresset af, at skulle holde alle gryder i kog indtil sidste øjeblik inden servering.

Efterhånden som ideen tog form bliv jeg klar over, at ecokuben kunne designes til andre formål end blot at holde maden varm. Den er især god til at færdigtilberede mad (ligesom en slowcooker) og kan også holde på kulde i meget lang tid, helt uden at bruge energi i form af el.

Herhjemme er ecokuben blevet en daglig hjælper, der bl.a. hjælper os i hverdagen med at spare tid på madlavning, leve sundt og skåne miljøet. På bloggen ligger jeg jævnligt opskrifter på sunde og lækre retter op, som du kan bruge til inspiration til høkassekogning i ecokuben.

Udover ecokuben har jeg designet andre bæredygtige produkter under serien ”WE CARE about tomorrow”, som også er fremstillet efter samme princip i 100 % naturmaterialer og i samme høje kvalitet. Der er stadig flere bæredygtige produkter på tegnebrættet, så bliv ved med at følge med.

Det er svært at ændre vaner og levevis, men hvis man starter i det små med en ting ad gangen, så går det lettere. Jeg håber, at du har mod på at prøve noget nyt. Derved kan du være med til at gøre en forskel og hjælpe med at bevare vores dejlige klode – så også vores børn, børnebørn og mange flere generationer fremover, kan få glæde af den.

Jeg håber, at du får glæde af vores produkter og at de gør en forskel for dig i din hverdag.

De bedste hilsner