En fedtfattig ret som smager herligt, og så har jeg ladet mig fortælle, at spidskål er rig på C-vitamin og fyldt med mættende kostfibre. Jeg kan godt lide spidskål, fordi den er meget mild i smagen i forhold til mange andre kåltyper. Jeg syntes, at dette er en god og mættende ret, som ligger let i maven.
Denne ret er en ”all in one” ret – du skal ikke tænke på at lave tilbehør ved siden af.
4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 til 20 min. + 1 time i ecokuben
Grydestørrelse på ca. 3L passer til denne ret
Ingredienser:
400 g. svinekød i strimler – her har jeg brugt fersk skinkekød
1 lille spidskål ca. 400 g.
400 g. bagekartofler – alm. kartofler kan også bruges
3 store gulerødder
1 tsk. karry – mellemstærk
5 dl. grøntsagsbouillon
2 ts. salt
peber
1-2 spsk. olie til stegning