En nem og velsmagende ret med både noget for smagen og for øjet.
4 personer
Ingredienser:
1 blomkål
4 æg – kogt ca. 8 min til de er smilende
150 g ærter fra frost
200 g rejer
100 g cocktailpølser
Mild karrysovs:
15 g smør eller margarine
1 ½ spsk. hvedemel
3 dl mælk
Ca. 1 tsk. mild karry
Fremgangsmåde:
Kog blomkålen til den er mør men stadig har “lidt bid”
Kog æg ca. 8 min. til de er smilende
Blancher ærterne i kogende vand
Opbagt sovs:
Smelt fedtstof i en gryde ved lav varme
Tilsæt karry
Tilsæt mel og bland mel og fedtstof
Tilsæt mælk lidt efter lidt imens der piskes godt
Smag til med salt og peber – sovsen skal have en mild smag af karry.
Tilsæt cocktailpølser og lad dem blive varme i sovsen
Anretning:
Placer den varme blomkål på et fad
Hæld sovsen med cocktailpølser hen over blomkålen
Pynt med ærter, æg og rejer
Velbekomme!