Blomkål i svøb med karrysovs

En nem og velsmagende ret med både noget for smagen og for øjet.

4 personer

Ingredienser:

1 blomkål

4 æg – kogt ca. 8 min til de er smilende

150 g ærter fra frost

200 g rejer

100 g cocktailpølser

Mild karrysovs:

15 g smør eller margarine

1 ½ spsk. hvedemel

3 dl mælk

Ca. 1 tsk. mild karry

Fremgangsmåde:

Kog blomkålen til den er mør men stadig har “lidt bid”

Kog æg ca. 8 min. til de er smilende

Blancher ærterne i kogende vand

Opbagt sovs:

Smelt fedtstof i en gryde ved lav varme

Tilsæt karry

Tilsæt mel og bland mel og fedtstof

Tilsæt mælk lidt efter lidt imens der piskes godt

Smag til med salt og peber – sovsen skal have en mild smag af karry.

Tilsæt cocktailpølser og lad dem blive varme i sovsen

Anretning:

Placer den varme blomkål på et fad

Hæld sovsen med cocktailpølser hen over blomkålen

Pynt med ærter, æg og rejer

Velbekomme!

Ny
69,00 kr. inkl. moms
NY
249,00 kr. inkl. moms
Ny
319,00 kr. inkl. moms
Ny
319,00 kr. inkl. moms
Ny
319,00 kr. inkl. moms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *