Blomkål i svøb med karrysovs

En nem og velsmagende ret med både noget for smagen og for øjet.

4 personer

Ingredienser:

1 blomkål

4 æg – kogt ca. 8 min til de er smilende

150 g ærter fra frost

200 g rejer

100 g cocktailpølser

Mild karrysovs:

15 g smør eller margarine

1 ½ spsk. hvedemel

3 dl mælk

Ca. 1 tsk. mild karry

Fremgangsmåde:

Kog blomkålen til den er mør men stadig har “lidt bid”

Kog æg ca. 8 min. til de er smilende

Blancher ærterne i kogende vand

Opbagt sovs:

Smelt fedtstof i en gryde ved lav varme

Tilsæt karry

Tilsæt mel og bland mel og fedtstof

Tilsæt mælk lidt efter lidt imens der piskes godt

Smag til med salt og peber – sovsen skal have en mild smag af karry.

Tilsæt cocktailpølser og lad dem blive varme i sovsen

Anretning:

Placer den varme blomkål på et fad

Hæld sovsen med cocktailpølser hen over blomkålen

Pynt med ærter, æg og rejer

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *