Pastagryde med chili og appelsin – tilberedt i ecokube

En cremet pastaret med en spændende smag. Den stærke chili og appelsinen går rigtig godt i spænd med den cremede fløde. 4 personer Tilberedningstid: ca. 15- 20 min. + 1 time i ecokuben Grydestørrelse på ca. 2½ – 3L passer til denne ret
Ingredienser: 400 g. hakket oksekød 2 løg 4 gulerødder 1 rød chili 1 appelsin – usprøjtet 250 g. grov pasta 2½ dl fløde 2 dl. vand 1-2 spsk. olie til stegning Salt og peber
Fremgangsmåde: Pil løget og skær det i tern Skær gulerødder i grove stykker Fjern kernerne fra chilien og hak den fint Riv skallen fra appelsinen – pas på ikke at få det hvide under skallen med, det er bittert Pres saften fra appelsinen Svits løg og kød Bland resten af ingredienserne i og kog retten op. Lad det hele simre et par minutter under låg Placer derefter gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til. Lad det stå i ca. 1 time i ecokuben og retten er klar til servering

Stof i metermål

Hørstof blå

DKK 179,00 inkl. moms
Ny

Ulddyner fra Marcusholm

Ulddyne 140×200

DKK 1.990,00 inkl. moms
Ny
DKK 199,00 inkl. moms
Ny
DKK 199,00 inkl. moms
Ny
DKK 199,00 inkl. moms
Ny

Ulddyner fra Marcusholm

Ulddyne 140×220

DKK 2.175,00 inkl. moms
Ny
DKK 999,00 inkl. moms
Ny
DKK 999,00 inkl. moms

Skriv en kommentar