Pastagryde med chili og appelsin – tilberedt i ecokube

En cremet pastaret med en spændende smag. Den stærke chili og appelsinen går rigtig godt i spænd med den cremede fløde. 4 personer Tilberedningstid: ca. 15- 20 min. + 1 time i ecokuben Grydestørrelse på ca. 2½ – 3L passer til denne ret
Ingredienser: 400 g. hakket oksekød 2 løg 4 gulerødder 1 rød chili 1 appelsin – usprøjtet 250 g. grov pasta 2½ dl fløde 2 dl. vand 1-2 spsk. olie til stegning Salt og peber
Fremgangsmåde: Pil løget og skær det i tern Skær gulerødder i grove stykker Fjern kernerne fra chilien og hak den fint Riv skallen fra appelsinen – pas på ikke at få det hvide under skallen med, det er bittert Pres saften fra appelsinen Svits løg og kød Bland resten af ingredienserne i og kog retten op. Lad det hele simre et par minutter under låg Placer derefter gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til. Lad det stå i ca. 1 time i ecokuben og retten er klar til servering
Ny
849,00 DKK inkl. moms
Ny
849,00 DKK inkl. moms
Ny
849,00 DKK inkl. moms
Ny
289,00 DKK inkl. moms
Ny
269,00 DKK inkl. moms
Ny
269,00 DKK inkl. moms
Ny
269,00 DKK inkl. moms