Vegetar Paprikagryde

Lækker paprikagryde

En opskrift du bare må prøve! Denne opskrift er én af mine absolutte favoritter til vores kødfrie dage. 

Den er såå lækker – og det er dobbelt win win for klimaet fordi retten er uden kød og kan færdigtilberedes i ecokuben.

Jeg har lånt opskriften fra stinna.dk og tilpasset den så den kan tilberedes i ecokuben.

4 personer

Tilberedningstid ca. 20 min + 1 time i ecokuben. 

Fleksible spisetider: Retten kan altid kan stå længere tid i ecokuben indtil hele familien er klar til at spise.

Ingredienser:

1 spsk. olivenolie

2 løg

1 fed hvidløg

1 squash

2 peberfrugter 

2 gulerødder

1 dåse kidneybønner

2 spsk. tomatpuré

2 spsk. mild paprika

1/4 L fløde

salt og peber

Tilbehør: kogte vilde ris, som i øvrigt også kan tilberedes i ecokuben.


Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg

Skær squash, peberfrugter og gulerødder i stykker

Sauter løg og hvidløg i olie og tilsæt paprika. Lad det stege et øjeblik og tilsæt derefter squash, peberfrugter og gulerødder.

Skyl kidneybønnerne grundigt og tilsæt dem.

Tilsæt tomatpuré og fløde. Smag til med salt og peber.

Lad retten koge 2 minutter til alt er gennemvarmt

Væsken skal næsten dække ingredienserne – ellers spædes til med en smugle vand

Sæt den kogende ret i ecokuben i ca. 1 time. 

HUSK: Hvis retten er kommet under 65 grader i ecokuben, skal den lige hurtigt på komfuret igen og koges op.

Tip: Man kan erstatte 1/3 del af paprikaen med røget paprika. det giver en rigtig god smag.

 

Skriv en kommentar