Bæredygtige gavetips

Hvilke gaver skal der være under træet i år og hvad skal bedstemor have i fødselsdagsgave?

Nogen gange kan det være svært at beslutte sig for den helt rigtige gave til sine kære, fordi man gerne vil give noget der både gør lykke og gavn, samtidig med at det skal være lidt mere specielt end sidste år.

I dette blogindlæg har vi samlet lidt tips til at finde den helt rigtige gave til dine kære.

Gaven til bedsteforældrene
Det kan ofte være svært at finde på en gave til bedsteforældrene af forskellige årsager. Man vil gerne finde på noget de kan bruge og bliver glade for, måske noget der kan hjælpe dem i hverdagen. I mange tilfælde er det småt med ønsker fra bedsteforældrene. Men hvad gør man så?

Vi har et par bud på en god gave til bedsteforældrene.

Bedstemor
ecokuben ville være en god gave – også til bedstemor. Hun kan sikkert huske høkassen fra da hun var barn og har måske også selv haft en høkasse. Personligt kender jeg en del bedstemødre der er vildt glade for ecokuben. De bruger den flittigt bl.a. til at koge kartofler i og som en ekstra varmekilde til store middage med gæster. 

Bedstemor vil også altid blive glad for et lækkert hørforklæde eller flotte hørviskestykker i julegave. 

Til shoppen
Hør viskestykker hænger på snor - ecoinvent

Bedstefar
Måske kan bedstefar godt lide et glas kold hvidvin på terrassen eller en kold snaps til sildemaden til frokost. Her vil vores eksklusive vinkøler være et hit, da den kan holde de ædle dråber kolde i længere tid uden brug af kold vand eller is. Man skal blot sætte en kold flaske i køleren, og den lækre vin, snaps eller champagne vil forblive kold. 

Til shoppen

Gaven til den travle familie
Hjælp den travle familie med at få lidt luft i hverdagen ved at give en ecokuben i gave.

ecokuben kan hjælpe familien med at spare tid på madlavningen og er samtidig god, hvis familien har brug for fleksible spisetider, idet den kan færdigtilberede maden imens familien er til fritidsaktiviteter. ecokuben færdigtilbereder maden skånsomt og det betyder at maden ikke brænder på eller koger over, man behøver derfor ikke at holde øje med ecokuben.  Se ecokuben her.

Forklæde til mormor eller madlavnings entusiasten

Vores serie af forklæder og viskestykker matcher i farverne og findes både med og uden smæk. De er justerbare og passer til alle.

Til shoppen