Let opskrift på risengrød med kanel og smørklat – kogt i ecokube

Vores bedste risengrød

4 personer –

Tilberedningstid 10 minutter + 2 timer i ecokuben. Du kan slappe af eller lave andre ting imens ecokuben færdigtilbereder din grød. Du behøver ikke at holde øje med ecokuben. Grøden brænder ikke på eller koger over.

Grydestørrelse 2½ liter passer til denne portion

Ingredienser:

  • 2½ dl grødris
  • 2½ dl vand
  • 1 l sødmælk
  • ½-1 tsk. Salt
  • Kanelsukker og smørklat til servering

Fremgangsmåde:

Kog grødris med vand i 2 minutter.

Tilsæt mælk og salt

Bring grøden i kog igen under omrøring –

Pas på det ikke brænder på, hvis der er skruet for kraftigt op for varmen

Kog grøden i 2 minutter 

Anbring straks gryden med låg i ecokuben

Lad grøden stå minimum 1 ½ time

Der kan være lidt forskel på grødris, og hvor lang tid de skal have. Er grøden for tynd, når du tager den ud af ecokuben, så kog den i 2-5 minutter på kogepladen, inden servering. Vil du være på den sikre side, kan du også lade grøden stå i ecokuben i 2 timer.

Vigtigt: Der skal ikke røres i grøden undervejs. Grøden brænder ikke på i ecokuben. Hvis man åbner ecokuben undervejs, vil der ske et varmetab så ecokuben måske ikke kan koge din grød helt færdig.

 

Open this in UX Builder to add and edit content