Let opskrift på risengrød med kanel og smørklat – kogt i ecokube

Vores bedste risengrød

4 personer –

Tilberedningstid 10 minutter + 2 timer i ecokuben-den moderne høkasse. Du kan slappe af eller lave andre ting imens ecokuben færdigtilbereder din grød. Du behøver ikke at holde øje med ecokuben. Grøden brænder ikke på eller koger over.

Grydestørrelse 2½ liter passer til denne portion

Ingredienser:

  • 2½ dl grødris
  • 2½ dl vand
  • 1 l sødmælk
  • ½-1 tsk. Salt
  • Kanelsukker og smørklat til servering

Fremgangsmåde:

Kog grødris med vand i 2 minutter.

Tilsæt mælk og salt

Bring grøden i kog igen under omrøring –

Pas på det ikke brænder på, hvis der er skruet for kraftigt op for varmen

Kog grøden i 2 minutter 

Anbring straks gryden med låg i ecokuben

Lad grøden stå minimum 1 ½ time

Der kan være lidt forskel på grødris, og hvor lang tid de skal have. Er grøden for tynd, når du tager den ud af ecokuben, så kog den i 2-5 minutter på kogepladen, inden servering. Vil du være på den sikre side, kan du også lade grøden stå i ecokuben i 2 timer.

Vigtigt: Der skal ikke røres i grøden undervejs. Grøden brænder ikke på i ecokuben. Hvis man åbner ecokuben undervejs, vil der ske et varmetab så ecokuben måske ikke kan koge din grød helt færdig.

 

179,00 kr. inkl. moms
69,00 kr. inkl. moms
69,00 kr. inkl. moms
319,00 kr. inkl. moms
99,00 kr. inkl. moms
99,00 kr. inkl. moms