Nem og lækker kyllingesuppe – den bedste!

kyllingesuppe

Denne kyllingesuppe er sund, velsmagende og mættende. Jeg indrømmer, at jeg sprang over hvor gærdet er lavest og brugte suppeurter fra frost og kød/melboller fra frost.

Suppen bliver endnu mere lækker, hvis du bruger friske grøntsager og bruger kyllingekødet i suppen.

4 personer

Ingredienser:

3 stk. hele kyllingelår (over og underlår) dvs. 3 stk. underlår og 3 stk. overlår.

1,2 l Vand

1 ½ ts. salt

Fyld:

½ pose suppeurter fra frost.

kyllingekød eller ½ pose kød og melboller 

salt og peber

Fremgangsmåde:

Del kyllingelårene så du har over og underlår for sig

Kom kylling i en gryde med 1,2 liter vand og 1½ ts. salt

Bring det i kog og lad det koge i 15 minutter. Skum overfladen et par gange undervejs.

Placer gryden med det kogende indhold i ecokuben (eller i en høkasse) og lad den stå i minimum 3 timer. 

Tag kyllingen op af suppen, pil kyllingekødet fra benet og brug det evt. i suppen  

Kog suppen op igen tilsæt suppeurter og kyllingekød eller kød og melboller som på billedet. Smag til med salt og peber.

Tip: Kyllingekødet er også lækkert stegt på panden til kyllingekebab dagen efter. Måske sammen med en lækker salat. –  Wupti så var der aftensmad til 2 dage :o)

Skriv en kommentar