Hurtigt, fleksibelt og nemt
En mexicansk inspireret gryderet som smager rigtig dejligt.
“All in one” ret
4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 min + 1 time i ecokuben
Ingredienser:
400g. hakket oksekød
1 løg
1 chili
1 stor sød kartoffel
1 dåse flåede tomater
1 dåse kidneybønner – drænet
2 ts. spidskommen
1 ts. røget paprika
2½-3 dl oksebouillon
1-2 spsk. rapsolie til stegning
Salt og peber
Server med en god cremefraiche
Fremgangsmåde:
Hak chili og løg
Skær kartoflen i tern på ca. 2x2cm
Sauter løg
Brun det hakkede kød sammen med alle krydderier og chili
Tilsæt kidneybønner, flåede tomater og oksebouillon
Bring det i kog og lad det koge under låg i ca. 2 minutter til alt er gennemvarmt.
Placer gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til.
Lad det stå i ca. 1 time i ecokuben og du har en dejlig gryderet.
Husk, madlavning i ecokuben er fleksibel – den ret på billedet har stået i ecokuben i 3 timer. Retten bliver bare mere smagfuld af at stå længere.
Er temperaturen i retten kommet under 65 grader anbefales det at koge retten op inden servering.
Tip: Man kan udelade kødet. Reducer da bouillonen til ca 1½ dl. Væsken skal kun lige dække ingredienserne når retten koger.
Velbekomme